Betrouwbaar & vakkundig
5/5
logo lucien koeken

Hoogwaardige platte dak vervanging of nieuwe dakbedekking

Bent u toe aan vervanging of nieuwe dakbedekking voor uw platte dak? Lucien Koeken Dakbedekking biedt hoogwaardige materialen en technieken voor het vervangen van bitumen en EPDM dakbedekking.

Professionele dakbedekking op maat voor uw platte dak

dakbedekking plat dak

Lucien Koeken zal uw dak grondig inspecteren en de best mogelijke oplossing aanbieden die past bij uw specifieke behoeften en budget. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk type platte dak, of het nu gaat om een nieuwe installatie of vervanging van de bestaande dakbedekking.

Bitumen dakbedekking is al tientallen jaren een populaire keuze voor platte daken vanwege de duurzaamheid en weerstand tegen zware weersomstandigheden. EPDM dakbedekking is een andere populaire keuze vanwege de flexibiliteit, lange levensduur en milieuvriendelijkheid.

Of u nu kiest voor bitumen of EPDM dakbedekking, wij garanderen dat onze materialen van de hoogste kwaliteit zijn en dat onze ervaren dakdekkers deze met de grootste zorg zullen installeren.

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis inspectie en professioneel advies voor uw plat dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie is met hoogwaardige dakbedekking en een professionele installatie.

Ontdek onze extra mogelijkheden voor uw platte dak

Isolatie is een belangrijk aspect bij het vervangen of installeren van een plat dak. Bij Lucien Koeken Dakbedekking bieden we verschillende isolatiemogelijkheden voor uw platte dak, waaronder PIR en EPS isolatie. Goede isolatie zorgt niet alleen voor een hogere energie-efficiëntie, maar ook voor extra comfort in uw huis.

Meer weten klik hier….

Grind is een populaire optie voor platte daken vanwege de bescherming tegen UV-stralen en thermische belasting. Het biedt ook extra gewicht en stabiliteit aan het dak. Bovendien kan grind worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.

Dakinspectie

beschermen tegen weersinvloeden, het weerhoudt van dieren.

Spoed hulp

Bij daklekkage Ben ik altijd snel bij

10 jaar garantie

Standaard 10 jaar garantie.

Lucien Koeken uw dakspecialist !

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en professioneel advies voor uw plat dak. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget en zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft met hoogwaardige dakbedekking en professionele installatie.

Ontdek wat wij tijdens een gratis dakinspectie voor u kunnen betekenen

Tijdens een dakinspectie voert Lucien Koeken Dakbedekking een grondige evaluatie uit van uw dak om eventuele problemen of beschadigingen te identificeren. Ons ervaren team controleert uw dakbedekking, afvoersystemen, isolatie en andere componenten om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Tijdens de inspectie zoeken we naar scheuren, lekkages en andere beschadigingen die de integriteit van uw dak kunnen beïnvloeden. We zullen ook controleren op eventuele tekenen van slijtage of veroudering van uw dakbedekking en afvoersystemen. Op basis van onze bevindingen stellen we een rapport op met onze aanbevelingen en een offerte voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

Een dakinspectie kan u helpen om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties of vervangingen te voorkomen. Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een professionele en betrouwbare dakinspectie.

Verder lezen….

Direct op locatie

Ik rekenen geen kosten voor een offerte!

Al 25 jaar ervaring

Ik werken al ruim 25 jaar aan platte daken.

A-kwaliteit

werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Bent u nog steeds niet overtuigd om contact met ons op te nemen?  We begrijpen dat het misschien een grote stap lijkt om ons te contacteren voor plat dak reparatie, maar we willen benadrukken dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw platte dak in topconditie verkeert.