Neem contact op met Lucien Koeken voor uw dakproblemen

Bent u op zoek naar betrouwbaar advies of heeft u vragen over uw plat dak? Neem contact op met Lucien Koeken voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Natuurlijk kunt u contact opnemen met Lucien Koeken voor al uw vragen en wensen met betrekking tot platte daken. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail

 

Contact Formulier

Lucien Koeken 

De Ambachten 10A

4881XZ te Zundert

06 – 24 84 36 60

info#lucienkoeken.nl

 

KvK: 67029701

  Dakinspectie

  beschermen tegen weersinvloeden, het weerhoudt van dieren.

  Spoed hulp

  Bij daklekkage Ben ik altijd snel bij

  10 jaar garantie

  Standaard 10 jaar garantie.

  Lucien Koeken uw dakspecialist !

  Wij begrijpen dat plat dak reparatie een belangrijke investering kan zijn voor uw huis of bedrijf, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en de best mogelijke oplossing voor uw plat dak reparatie.

  Ontdek wat wij tijdens een gratis dakinspectie voor u kunnen betekenen

  Tijdens een dakinspectie voert Lucien Koeken Dakbedekking een grondige evaluatie uit van uw dak om eventuele problemen of beschadigingen te identificeren. Ons ervaren team controleert uw dakbedekking, afvoersystemen, isolatie en andere componenten om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

  Tijdens de inspectie zoeken we naar scheuren, lekkages en andere beschadigingen die de integriteit van uw dak kunnen beïnvloeden. We zullen ook controleren op eventuele tekenen van slijtage of veroudering van uw dakbedekking en afvoersystemen. Op basis van onze bevindingen stellen we een rapport op met onze aanbevelingen en een offerte voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

  Een dakinspectie kan u helpen om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties of vervangingen te voorkomen. Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een professionele en betrouwbare dakinspectie.

  Verder lezen….

  Direct op locatie

  Ik rekenen geen kosten voor een offerte!

  Al 25 jaar ervaring

  Ik werken al ruim 25 jaar aan platte daken.

  A-kwaliteit

  werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

  Bent u nog steeds niet overtuigd om contact met ons op te nemen?  We begrijpen dat het misschien een grote stap lijkt om ons te contacteren voor plat dak reparatie, maar we willen benadrukken dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw platte dak in topconditie verkeert.