Betrouwbaar & vakkundig
5/5
logo lucien koeken

Hoe voorkomt u dakproblemen? Ontdek de voordelen van een dakinspectie.

Goede isolatie is van cruciaal belang voor een plat dak, omdat het een belangrijke bijdrage levert aan de energie-efficiëntie en het comfort van uw woning, schuur of garage.

Voorkom grotere problemen: Het belang van regelmatige dakinspectie

plat dak inspectie

Het belang van een dakinspectie Het dak is een cruciaal onderdeel van uw huis en verdient daarom de nodige aandacht. Naast het beschermen tegen weersomstandigheden, houdt het dak ook warmte binnen en ongedierte buiten. Het zorgt voor de veiligheid en het gevoel van thuis. Om deze redenen is het essentieel om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Hierdoor kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord, waardoor schade en dure reparaties of vervangingen voorkomen kunnen worden.

Tijdens een dakinspectie controleert Lucien Koeken de kwaliteit van uw dak. Hij controleert of er gebreken aanwezig zijn op het dak die in de toekomst kunnen leiden tot lekkage of grotere problemen. Een preventieve inspectie kan daarom grotere schade voorkomen. De gevonden gebreken worden in kaart gebracht en met u besproken. U ontvangt van ons een kort verslag waarin een duidelijk beeld van de staat van uw dak wordt geschetst. Daarbij geeft Lucien ook persoonlijk advies over benodigde ingrepen en/of reparaties die uitgevoerd dienen te worden. Wilt u meer weten wat Lucien Koeken voor u kan betekenen? Neem contact met hem op via het contactformulier of bel hem voor het maken van een afspraak.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een dakinspectie?

Bij een dakinspectie controleert Lucien Koeken efficiënt en stapsgewijs uw dak op de volgende punten:

  • De dakbedekking zelf
  • Naadverbindingen van de dakbedekking
  • De loden afvoeren aan uw dak
  • Afvoer van hemelwater
  • Zinken dakgoten
  • Lood schoorsteen, indien aangebracht
  • Lichtkoepel en dakraam, indien van toepassing

Wilt u weten wat Lucien Koeken voor u kan betekenen of wat een inspectie precies inhoudt? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

dak inspectie Daklekkage

Dakinspectie

beschermen tegen weersinvloeden, het weerhoudt van dieren.

Spoed hulp

Bij daklekkage Ben ik altijd snel bij

10 jaar garantie

Standaard 10 jaar garantie.

Lucien Koeken uw dakspecialist !

Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een gratis inspectie en professioneel advies over plat dak isolatie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget, zodat u kunt genieten van een comfortabele en energie-efficiënte woning.

Uw platte dak renoveren door Lucien Koeken

plat dak renovatie

Na verloop van tijd vermindert de kwaliteit van uw dakbedekking door weersomstandigheden. Dit kan leiden tot kleine gebreken die u beter kunt voorkomen. Schade aan het dak kan immers resulteren in meer schade en hogere kosten. Door tijdig uw platte dak te renoveren voorkomt u ernstige vervolgschade en hoge kosten. Bij Lucien Koeken kunt u terecht voor een zorgvuldige gratis dakinspectie, waarbij we de staat van uw platte dak in kaart brengen en u attenderen op eventuele kleine gebreken. We bieden verschillende oplossingen voor het renoveren van uw platte dak, variërend van noodstrips tot volledige renovatie.

Direct op locatie

Ik rekenen geen kosten voor een offerte!

Al 25 jaar ervaring

Ik werken al ruim 25 jaar aan platte daken.

A-kwaliteit

werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Bent u nog steeds niet overtuigd om contact met ons op te nemen?  We begrijpen dat het misschien een grote stap lijkt om ons te contacteren voor plat dak reparatie, maar we willen benadrukken dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw platte dak in topconditie verkeert.