Betrouwbaar & vakkundig
5/5
logo lucien koeken
5/5

10 jaar garantie op onze platte daken werkzaamheden - Dakdekker Lucien Koeken

Ontvang 10 jaar garantie op onze platte daken vernieuwing en isolatie diensten. Bij Lucien Koeken kunt u vertrouwen op vakmanschap en kwaliteit.

Lucien koeken 10 jaar garantie

Bij Lucien Koeken Dakwerken streven wij naar de hoogste kwaliteit en service voor onze klanten. Om die reden bieden wij een garantie van 10 jaar op onze platte daken werkzaamheden en producten. Maar hoe kunnen wij deze garantie bieden?

Ten eerste maken wij enkel gebruik van A-kwaliteit producten van gerenommeerde merken. Deze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast beschikken wij over ruime ervaring en kennis in het vakgebied. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen, onderhouden, repareren en vervangen van platte daken.

Bij Lucien Koeken Dakwerken nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze werkzaamheden en producten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u altijd op ons rekenen. Wij lossen eventuele problemen op een professionele en snelle manier op, zodat u altijd kunt blijven vertrouwen op de kwaliteit van uw platte daken. Kies daarom voor Lucien Koeken Dakwerken, en geniet van 10 jaar garantie op uw platte daken.

platte dak bitumen of EPDM dakisolatie isolatie

Dakinspectie

beschermen tegen weersinvloeden, het weerhoudt van dieren.

Spoed hulp

Bij daklekkage Ben ik altijd snel bij

10 jaar garantie

Standaard 10 jaar garantie.

Lucien Koeken uw dakspecialist !

Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een gratis inspectie en professioneel advies over plat dak isolatie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget, zodat u kunt genieten van een comfortabele en energie-efficiënte woning.

Ontdek wat wij tijdens een gratis dakinspectie voor u kunnen betekenen

Tijdens een dakinspectie voert Lucien Koeken Dakbedekking een grondige evaluatie uit van uw dak om eventuele problemen of beschadigingen te identificeren. Ons ervaren team controleert uw dakbedekking, afvoersystemen, isolatie en andere componenten om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Tijdens de inspectie zoeken we naar scheuren, lekkages en andere beschadigingen die de integriteit van uw dak kunnen beïnvloeden. We zullen ook controleren op eventuele tekenen van slijtage of veroudering van uw dakbedekking en afvoersystemen. Op basis van onze bevindingen stellen we een rapport op met onze aanbevelingen en een offerte voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

Een dakinspectie kan u helpen om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties of vervangingen te voorkomen. Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een professionele en betrouwbare dakinspectie.

Verder lezen….

Direct op locatie

Ik rekenen geen kosten voor een offerte!

Al 25 jaar ervaring

Ik werken al ruim 25 jaar aan platte daken.

A-kwaliteit

werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Bent u nog steeds niet overtuigd om contact met ons op te nemen?  We begrijpen dat het misschien een grote stap lijkt om ons te contacteren voor plat dak reparatie, maar we willen benadrukken dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw platte dak in topconditie verkeert.