Betrouwbaar & vakkundig
5/5
logo lucien koeken

De voordelen van jaarlijkse dak reiniging

Door jaarlijkse dak reiniging kunnen de levensduur en de kwaliteit van uw dakbedekking worden verlengd, doordat vuil, mos en algen tijdig worden verwijderd. Bovendien zorgt regelmatige reiniging ervoor dat uw dak er altijd mooi en verzorgd uitziet, wat de waarde van uw woning ten goede kan komen. 

Waarom is jaarlijkse dak reiniging belangrijk?

Plat dak onderhoud

Mos en algengroei verwijderen van uw platte dak is van belang voor de kwaliteit van uw dakbedekking. Vooral daken met bitumenlaag zijn gevoelig voor deze groei. Gelukkig is het eenvoudig te verwijderen met een harde bezem, eventueel met water en een hogedrukreiniger. Gebruik geen oplosmiddelen, omdat deze de bitumenlaag kunnen aantasten. Gebruik in plaats daarvan speciale ontmossings- en antigroeneaanslagmiddelen, breng deze aan met een borstel en spoel ze weg met water. Zo blijft uw dak in goede staat en voorkomt u verdere problemen.

Vergeet de dakgoot niet

Waarom het belangrijk is om deze goed te onderhouden Bij een bitumen dakbedekking zijn de randen het meest kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om deze regelmatig te controleren op beschadigingen en deze zo nodig te herstellen.


Door uw dak te bedekken met grof grind, kunt u uw dak beschermen tegen de inwerking van de zon en UV-straling. Vergeet ook niet om de plaatsen waar het dak aansluit op de regenwaterafvoer te controleren. Als er water blijft staan, kan er meer risico zijn op algengroei, verwering of verstopte dakgoten en hemelwaterafvoer.


Door de dakgoot schoon te houden, kunt u lekkage en vocht in de muren voorkomen. Lucien Koeken helpt u graag met het onderhouden van uw dakgoten en het voorkomen van mogelijke problemen.

plat dak

Dakinspectie

beschermen tegen weersinvloeden, het weerhoudt van dieren.

Spoed hulp

Bij daklekkage Ben ik altijd snel bij

10 jaar garantie

Standaard 10 jaar garantie.

Lucien Koeken uw dakspecialist !

Houd uw dak schoon en vrij van takken, bladeren en ander vuil. Dit voorkomt verstoppingen in uw dakgoten en zorgt ervoor dat regenwater vrij kan stromen. Hierdoor vermindert de kans op lekkages en andere schade aan uw dak. Daarnaast kan regelmatige reiniging van uw dak ook de levensduur van uw dakbedekking verlengen.

Ontdek wat wij tijdens een gratis dakinspectie voor u kunnen betekenen

Tijdens een dakinspectie voert Lucien Koeken Dakbedekking een grondige evaluatie uit van uw dak om eventuele problemen of beschadigingen te identificeren. Ons ervaren team controleert uw dakbedekking, afvoersystemen, isolatie en andere componenten om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Tijdens de inspectie zoeken we naar scheuren, lekkages en andere beschadigingen die de integriteit van uw dak kunnen beïnvloeden. We zullen ook controleren op eventuele tekenen van slijtage of veroudering van uw dakbedekking en afvoersystemen. Op basis van onze bevindingen stellen we een rapport op met onze aanbevelingen en een offerte voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

Een dakinspectie kan u helpen om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties of vervangingen te voorkomen. Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een professionele en betrouwbare dakinspectie.

 

Direct op locatie

Ik rekenen geen kosten voor een offerte!

Al 25 jaar ervaring

Ik werken al ruim 25 jaar aan platte daken.

A-kwaliteit

werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Bent u nog steeds niet overtuigd om contact met ons op te nemen?  We begrijpen dat het misschien een grote stap lijkt om ons te contacteren voor plat dak reparatie, maar we willen benadrukken dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw platte dak in topconditie verkeert.