Betrouwbaar & vakkundig
5/5
logo lucien koeken

Bespaar energie en verbeter comfort met onze plat dak isolatie

Goede isolatie is van cruciaal belang voor een plat dak, omdat het een belangrijke bijdrage levert aan de energie-efficiëntie en het comfort van uw woning, schuur of garage. plat dak isolatie is een must

Bespaar op energiekosten met plat dak isolatie

plat dak isolatie

Bij Lucien Koeken Dakbedekking begrijpen we het belang van goede isolatie voor uw platte dak. Een goede isolatie, zoals PIR en EPS, vermindert niet alleen het energieverbruik en verhoogt het comfort, maar ook het milieu. Een plat dak dat goed geïsoleerd is, heeft minder warmteverlies en koude bruggen, wat resulteert in een constantere temperatuur in uw huis.

De isolatiewaarde, ook wel R-waarde genoemd, is belangrijk om te bepalen welke isolatiematerialen het beste passen bij uw specifieke plat dak. We kunnen uw dak inspecteren en de juiste R-waarde berekenen om de meest effectieve isolatie te bieden.

Bovendien raden wij aan om Bespaar op energiekosten met plat dak isolatie op het dak te plaatsen in plaats van onder het dak, omdat dit helpt om koude bruggen te vermijden. Koude bruggen kunnen optreden wanneer isolatie niet volledig aansluit op het dak, waardoor warmte kan ontsnappen en condensatie kan ontstaan.

Kwalitatieve plat dak reparatie door Lucien Koeken Dakbedekking

Natuurlijk is het belangrijk om uw plat dak goed te isoleren. Echter, niet alle isolatiematerialen en -methoden zijn even effectief. Bij Dakdekker Lucien Koeken vinden wij het belangrijk om onze klanten op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en de risico’s van verschillende isolatietechnieken. Helaas zien we vaak dat er bij het isoleren van platte daken fouten worden gemaakt die kunnen leiden tot problemen zoals vochtproblemen, schimmelvorming en lekkages.

platte dak bitumen of EPDM dakisolatie isolatie

Bij het isoleren van een plat dak is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de aanwezigheid van vocht, de conditie van het dak en de omgevingsfactoren. Wij zorgen er daarom voor dat wij altijd een grondige inspectie uitvoeren voordat wij beginnen met de isolatie. Op deze manier kunnen we u de beste oplossing bieden voor uw specifieke situatie.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige isolatiematerialen van A-kwaliteit, om ervoor te zorgen dat uw dak goed geïsoleerd is en blijft. Daarnaast zorgen wij voor een zorgvuldige plaatsing en afwerking, zodat u gegarandeerd bent van een duurzame en effectieve isolatie van uw platte dak.

Wilt u meer informatie over onze aanpak bij het isoleren van platte daken of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met advies op maat.

Dakinspectie

beschermen tegen weersinvloeden, het weerhoudt van dieren.

Spoed hulp

Bij daklekkage Ben ik altijd snel bij

10 jaar garantie

Standaard 10 jaar garantie.

Lucien Koeken uw dakspecialist !

Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een gratis inspectie en professioneel advies over plat dak isolatie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget, zodat u kunt genieten van een comfortabele en energie-efficiënte woning.

Ontdek wat wij tijdens een gratis dakinspectie voor u kunnen betekenen

Tijdens een dakinspectie voert Lucien Koeken Dakbedekking een grondige evaluatie uit van uw dak om eventuele problemen of beschadigingen te identificeren. Ons ervaren team controleert uw dakbedekking, afvoersystemen, isolatie en andere componenten om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Tijdens de inspectie zoeken we naar scheuren, lekkages en andere beschadigingen die de integriteit van uw dak kunnen beïnvloeden. We zullen ook controleren op eventuele tekenen van slijtage of veroudering van uw dakbedekking en afvoersystemen. Op basis van onze bevindingen stellen we een rapport op met onze aanbevelingen en een offerte voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

Een dakinspectie kan u helpen om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties of vervangingen te voorkomen. Neem contact op met Lucien Koeken Dakbedekking voor een professionele en betrouwbare dakinspectie.

 

Direct op locatie

Ik rekenen geen kosten voor een offerte!

Al 25 jaar ervaring

Ik werken al ruim 25 jaar aan platte daken.

A-kwaliteit

werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Bent u nog steeds niet overtuigd om contact met ons op te nemen?  We begrijpen dat het misschien een grote stap lijkt om ons te contacteren voor plat dak reparatie, maar we willen benadrukken dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw platte dak in topconditie verkeert.